Konyhaszekrények

A modern konyhaszekrények egyik legfontosabb tulajdonsága az egyediség. Az Ön elvárásait figyelembe véve és a lehetőségek maximális kihasználását célozva tervezem meg bútorát. Az egészen egyszerű kivitelezésűektől az akár faragásokkal díszített, összetett darabokig terjed a portfólióm. A felhasznált anyagok mindegyike megfelel a modern kor elvárásainak. A munkalapok, felületkezelő anyagok, vasalatok jelentős változáson mentek át az elmúlt években, ennek köszönhetően sokkal tartósabbak és nagyobb kényelmet nyújtanak. Ezért használom a kiváló minőségű Blum, Hahn és Roto vasalatokat. Konyháját felszerelheti a legmodernebb beépíthető gépekkel, illetve kiegészítőkkel.

Placeholder

Nyílászárók

A megfelelő hőszigetelés, akár télen, akár nyáron, elengedhetetlen. Ennek megfelelően a külső nyílászárók gyártása során is csak kiváló minőségű alapanyagból dolgozom. A megfelelő hőszigetelésről, és biztonságról az akár 3 rétegű üveg gondoskodik. A legmodernebb zárszerkezetek, rejtett, motoros redőnyök, vagy belülről mozgatható spaletták sem jelentenek akadályt. A felhasznált fa típusa szintén az Ön elvárásaihoz igazítható. A belső ajtókat tekintve az MDF-től egészen a csapó-, illetve harmonika-ajtókig készítettem már nyílászárókat. A színezésre, díszítésre mindkét típusnál végtelen számú lehetőség áll rendelkezésre.

Placeholder

Szekrények

A konyhaszekrényekhez hasonlóan itt is az egyediség az egyik legfőbb szempont. Gondoljon csak egy előszoba, nappali, hálószoba vagy gardrób szekrényre. Ennek megfelelően tolódhatnak az arányok a funkció és esztétikum között. Legyen szó már meglévő -akár antik- bútorához stílusban illeszkedő új, vagy teljes egészében modern szekrényről, a formáknak és méreteknek az Ön fantáziája szab határt. Itt is széles a spektrum: a éjjeliszekrénytől az ipari felhasználásra szánt öltözőszekrényekig

Placeholder

Gyerekbútorok

A biztonság, térkihasználás és a hosszú élettartam jegyében készülnek ezek a bútorok. A gyermekkori játékok, kacatok meglehetősen helyigényesek, ennek megfelelően számos fiók, polc segíti a rendszerezést. A felhasználói igények későbbi változásának kielégítését pedig az évek múlva is vállalható színek és formák biztosítják. A helykihasználás és gyermekkori vágyak netovábbja az emeletes ágy, melynek lépcsőfokai fiókként szolgálnak. A kihúzható ágyneműtartó pedig használható tárolásra, vagy alvóhelyként is.

Placeholder